VILKÅR OG BETINGELSER

BYTTERET OG FORTRYDELSESRET

Der ydes 14 dages returret på varer købt på vores netbutik, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. I meddelelsen skal du ydermere oplyse om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ønsker du at bytte varer, f. eks. til en anden størrelse eller farve, så kan du blot sende os varerne retur med anvisning om hvad de skal byttes til og vi sender de nye varer uden ekstra beregning. Skulle du ønske til at bytte til noget som koster mere, så sender vi dig et link per e-mail til betaling af differensen.

 REKLAMATIONSRET

Mosedahl yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Mosedahl indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Mosedahl returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

OBS: Efter butikken er lukket 31. December, vil al reklamation skulle foregå i direkte forbindelse til grossist., Mosedahl vil ikke længere eksistere som virksomhed efter konkursbegæring, og vil derfor ikke være i stand til at varetage reklamationer.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

 VARERETURNERING

Omkostninger til returnering skal kunden selv afholde. Pakken skal sendes til denne adresse:

Vestergade 45, 9400 Nørresundby

Mosedahl Lystfiskergrej og Udeliv

Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt i vores fysiske butik.

 PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres på Mosedahl, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Mosedahl.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen Funktioner og menupunktet Internetindstillinger.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Mosedahl, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Mosedahl. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Mosedahl.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

INFORMATION OM VIRKSOMHED

Virksomhedens juridisk navn: Mosedahl Lystfiskergrej og Udeliv
Virksomhedsform: Enkeltmandsfirma
Etableringsår: 2015
CVR: 24364844
Adresse: Vestergade 45, 9400 Nørresundby
Kontakt: 42423022 / mosedahl@Outlook.dk

KUNDESERVICEPUNKT

Du kan kontakte os på tlf.: 42423022  (man-fre: 10:00-17:30, lør: 10:00-15:00) eller på mail: mosedahl@outlook.dk . Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Sommetider besvarer vi også e-mails om aftenen og i weekenden.